Metro Hotel Stockholm

Betala Nu och Spara 10%

Från 355 SEK

Read more

Stockholm

Stockholm, en av världens vackraste huvudstäder, är byggd på 14 öar sammanlänkade av 57 broar. De vackra byggnaderna, grönskan, den friska luften och närheten till vattnet är kännetecken för staden. Kungliga Nationalstadsparken (världens första nationalstadspark), är som en grön lunga ständigt närvarande i storstadsmyllret.

Stockholm med sin 750-åriga historia och rika kulturliv erbjuder ett stort utbud av museer och sevärdheter i världsklass. Det flesta sevärdheterna nås till fots och det finns goda möjligheter att hinna med att uppleva mycket på kort tid. Upplev storstadsliv, kulturhistoria och natur, allt under loppet av en och samma dag.

Besök Stockholms Stadshus. Klättra upp i Stadshustornet och få en fantastisk utsikt över Stockholm. Missa inte Stockholms äldsta sevärdhet, Gamla Stan, en av världens bäst bevarade medeltida stadskärnor. Vandra genom små vindlande gator kantade av butiker fyllda med konsthantverk, antikviteter, konstgallerier och caféer. I Gamla Stan ligger också Kungliga Slottet och Storkyrkan.

På den gröna ön Djurgården ligger några av Stockholms populäraste attraktioner. Besök det världsberömda regalskeppet Vasa, världens äldsta friluftsmuseum Skansen eller Astrid Lindgrens Junibacken. Missa inte heller att se Stockholm från vattnet. En stad som är byggd på fjorton öar erbjuder naturligtvis fantastiska vattenvyer. Det finns en mängd olika sightseeingturer att välja mellan. Och räcker inte 14 öar så erbjuder Stockholm dessutom en fantastisk skärgård med 30 000 öar, kobbar och skär.

Läs mer om vad som finns att göra i Stockholm.

Bo länge Spara mer - 15%

Från 335 SEK

book your
stay:

Book Your Stay

Room 1:

?

Room 2:

Room 3:

Room 4:

?