Metro Hotel Stockholm

Betala Nu och Spara 10%

Från 355 SEK

Läs mer

Stockholm med barn

Träffa livs levande björnar, åk så många varv du orkar i läskigaste berg-och-dalbanan, ge dig ut på rymdäventyr eller mät dina krafter med Pippi Långstrump. Stockholm är barnens stad och det finns massor att välja på. Här är några av de attraktioner och museer som passar särskilt för barnfamiljen

Djur och natur

Skansen

Klappa djur på Lill-Skansen, se björnar och älgar i parken och möt ormar, spindlar och apor på Skansenakvariet.

Aquaria

Här kan du vandra genom en regnskog, stå öga mot öga med livs levande hajar och lära dig mer om fiskarna i Östersjön.

Fjärilshuset

Fjärilshuset. I detta enorma växthus i Hagaparken fladdrar hundratals färgglada fjärilar från hela världen, fritt bland besökarna. Här bor också ovanliga fiskar, insekter, ödlor och djungelväxter.

Experiment och teknik

Tom Tit

Tom Tit. Stor experimentverkstad där både barn och vuxna kan leka och klura i timtal. Ligger i Södertälje, några mil söder om centrala Stockholm.

Tekniska museet

Tekniska museet. I verkstaden Teknorama kan du prova på att vara en astronaut i ett rymdäventyr, mäta din reaktionsförmåga och göra ett eget tv-program. I biografen Cino4 visas film som känns med hela kroppen!

Lek

Junibacken

Sagomuseum Junibacken för barn med mycket lek och spring i benen. Här kan man bland annat möta Astrid Lindgrens figurer Pippi, Emil och Karlsson.

Gröna Lund

Gröna Lund. Den anrika nöjesparken med massor av hissnande, roliga och läskiga åkturer för alla.

Museer

Vasamuseet

Se Regalskeppet Vasa som sjönk för över 300 år sedan. Prova en riktig dykarklocka och se hur människor levde och vad de åt.

Musikmuseet

Prova på att spela instrument och skapa egna ljud i musikverkstaden Klåjnk.

Livrustkammaren

Kläderna, rustningarna och vapnen som burits av svenska kungligheter får fart på fantasin. De små kan prova på att bli riddare och prinsessor för en dag.

Bo länge Spara mer - 15%

Från 335 SEK

book your
stay:

Book Your Stay

Room 1:

?

Room 2:

Room 3:

Room 4:

?