Metro Hotel Stockholm

Betala Nu och Spara 10%

Från 355 SEK

Read more

Att göra

Gamla stan

Gamla Stan är en av Europas största och bäst bevarade medeltida stadskärnor och en av Stockholms främsta attraktioner. Det var här som Stockholm grundades år 1252.

Kungliga slottet

Kungliga slottet är ett av Europas största slott! Kungliga slottet är H.M. Konungens officiella residens med över 600 rum

Vasamuseet

Vasa är världens enda bevarade 1600-talsskepp och en unik konstskatt. Skeppet består till mer än 95% av originaldelar och är prytt med hundratals snidade skulpturer.

Skansen

Skansen är världens äldsta friluftsmusem och Stockholms djurpark, vackert beläget på Kungliga Djurgården med utsikt över hela Stockholm.

Fotografiska

Fotografiska är en av världens största samlingsplatser för modernt fotografi. Fotografiska presenterar fyra unika huvudutställningar och cirka 20 mindre utställningar årligen.

Stadshuset

Stockholms Stadshus med tornspirans gyllene Tre Kronor är en av Stockholms mest kända silhuetter. Gå på en guidad tur och lär dig all tom arkitekturen, konsten och de historiska händelser som utspelats här.

Moderna Museet

Upplev en av Europas främsta samlingar av konst från 1900-talet fram till idag; med verk av bl.a. Picasso, Dali, Derkert och Matisse.  Moderna Museet

Nationalmuseum

Sveriges ledande konst- och designmuseum med samlingar av äldre måleri och skulptur samt teckningar, grafik, konsthantverk och design fram till idag.

Båtsightseeing

Att se Stockholm från vattnet är ett nöjsamt måste. Lyckligtvis finns det många olika turer att välja på beroende på intresse.

Kungliga nationalstadsparken

Världens första nationalstadspark är en grön lunga som löper i en över tio kilometer lång båge genom staden.

Alla ovan nämnda platser och attraktioner når man enkelt från Metro Hotel Stockholm med endast en kort T-baneresa.

Bo länge Spara mer - 15%

Från 335 SEK

book your
stay:

Book Your Stay

Room 1:

?

Room 2:

Room 3:

Room 4:

?